Vertaalbureau Roemeens

Schouten Translation Services is een gespecialiseerd technisch vertaalbureau en verzorgt al meer dan 24 jaar vertalingen van en naar het Roemeens. We hebben ruime ervaring in vele vakgebieden en kunnen bijna elk gewenst bestandsformaat verwerken.

Wat kost mijn vertaling?

Taalcombinaties voor vertaling vanuit of naar het Roemeens

Als voorbeeld een paar taalcombinaties van en naar Roemeens waarmee we je van dienst kunnen zijn:

  • Nederlands - Roemeens
  • Roemeens - Nederlands
  • Engels - Roemeens
  • Roemeens - Engels
  • Duits - Roemeens
  • Roemeens - Duits

Andere combinaties zijn ook mogelijk. Wil je weten wat jouw vertaling naar het Roemeens kost? Vul het offerteformulier in en je krijgt direct antwoord. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden in de brontaal zodat vooraf een vaste prijs voor de opdracht kan worden vastgesteld.

Waarom Schouten Translation Services voor een vertaling Roemeens?

  • Uitgebreide pool van Roemeens vertalers om de juiste persoon bij een vertaalopdracht in te zetten.
  • Documenten worden vertaald door gekwalificeerde vertalers met Roemeens als moedertaal. Daarnaast worden ze nog gecontroleerd door een tweede persoon om je vertaalopdracht goed af te leveren.
  • Waar nodig gebruiken we vertaalhulpmiddelen als hiermee de kwaliteit van een vertaling kan worden verbeterd en om hergebruik nu en in de toekomst mogelijk te maken. Dit kan voor kostenbesparingen zorgen omdat hergebruik simpelweg een fractie kost in vergelijking met geheel opnieuw vertalen. Je krijgt natuurlijk geen vertaling die door een machine of software is gemaakt, maar een gemaakt door een professioneel en bekwaam Roemeens vertaler. Vertaalhulpmiddelen assisteren de vertaler en hebben deze nog niet vervangen!
  • Duidelijke afspraken: je weet vooraf exact de kosten en levertijd.

Wat kost een Roemeense vertaling

Om de kosten van een vertaling te weten is het vrijblijvend en zonder verplichtingen mogelijk een offerte aan te vragen. De kosten worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden.

In welk bestandsformaat kan ik teksten aanleveren

Je kunt teksten in ieder bestandsformaat aanleveren voor vertaling en desgewenst verzorgen we ook de opmaak van de vertalingen. We kunnen dus ook Framemaker, InDesign en Pagemakerbestanden vertalen en opmaken. Staat het gewenste bestandsformaat er niet bij? Neem contact op, de kans is zeer groot dat we het probleemloos kunnen verwerken.

Onder andere Word, Excel, Powerpoint, Framemaker, Indesign, Pagemaker, Quark, XML, HTML, PDF, Hard copy