Vertaalbureau Nederlands naar Engels

Zoek je een vertaalbureau dat je tekst perfect van het Nederlands naar het Engels kan vertalen? Misschien wil je ook dat de vertaling snel wordt geleverd en liefst nog tegen een scherp tarief? Dan zijn we je graag van dienst!

Wat kost mijn vertaling?


Ervaren vertaalbureau Nederlands Engels

Met meer dan 18 jaar ervaring hebben we al heel wat documenten naar het Engels vertaald. Variërend van gebruikershandleidingen, jaarrapporten, en juridische overeenkomsten tot PR-brochures en websites. Soms een paar pagina’s per opdracht, maar ook documenten van meer dan 100 pagina’s en in een kort tijdsbestek.

We kunnen dan ook gerust zeggen dat we uw vertaling volgens de afgesproken prijs en de opgegeven datum zullen leveren. Kernwaarden waar u op kunt vertrouwen!

Maar ik kan ook Engels vertalen!

De Engelse taal heeft een veel rijkere woordenschat dan de Nederlandse taal. Een moedertaal-vertaler weet de juiste nuanceverschillen tussen de diverse woorden waarvoor in het Nederlands maar een variant is. Dat kan het verschil zijn tussen een vertaling en een goede vertaling! Weet u de verschillen?

"Een goede vertaling is vakwerk."

Kosten en levertijd

De ervaring leert dat de kosten en levertijd van een vertaling een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een partij. Een snelle levertijd kan hogere kosten met zich meebrengen. Neem daarom waar mogelijk voldoende tijd om het vertaalproject te laten uitvoeren. Dit scheelt in de kosten.

Om te weten wat een vertaling Nederlands-Engels kost, kunt u het online offerteformulier invullen. Maar kunt ook altijd een e-mail sturen met het te vertalen bestand wanneer u een specifiek verzoek hebt.