Vertaalbureau Deens

Het vertalen van technische documentatie is specialistisch werk. Niet alleen goed vertalen is belangrijk, maar het vereist ook zeker de nodige vakinhoudelijke kennis. Schouten Translation Services weet dit en heeft met meer dan 20 jaar ervaring ruim voldoende kennis om technische vertalingen uit een scala aan vakgebieden en specialismen tot een goed resultaat te om te zetten.

Kosten vertaalbureau

Wat kost mijn vertaling?

Wachten op berekening voor vertaalbureau Deens

Vertaling verzorgen vanuit of naar het Deens

Als voorbeeld een paar taalcombinaties van en naar Deens waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Nederlands - Deens
  • Engels - Deens
  • Duits - Deens
  • Deens - Nederlands
  • Deens - Engels
  • Deens - Duits

Andere combinaties zijn ook mogelijk. Wilt u weten wat uw vertaling naar het Deens kost? Vul het offerteformulier in en u krijgt direct antwoord. U kunt ook altijd het te vertalen bestand per e-mail naar info@stse.nl sturen voor een offerte.

Waarom een vertaling Deens van Schouten Translation Services?

  • Documenten worden vertaald door gekwalificeerde vertalers met Deens als moedertaal. Daarnaast worden ze nog gecontroleerd door een tweede persoon om uw vertaalopdracht goed af te leveren.
  • Uitgebreide pool van Deens vertalers om de juiste persoon bij een vertaalopdracht in te zetten.
  • Duidelijke afspraken: u weet vooraf exact de kosten en levertijd.
  • Waar nodig gebruiken we vertaalhulpmiddelen als hiermee de kwaliteit van een vertaling kan worden verbeterd en om hergebruik nu en in de toekomst mogelijk te maken. Dit kan voor kostenbesparingen zorgen omdat hergebruik simpelweg een fractie kost in vergelijking met geheel opnieuw vertalen. U krijgt natuurlijk geen vertaling die door een machine of software is gemaakt, maar een gemaakt door een professioneel en bekwaam Deens vertaler. Vertaalhulpmiddelen assisteren de vertaler en hebben deze nog niet vervangen!

Wat kost een vertaling?

Heel gemakkelijk: vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor uw vertaling. De kosten worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden.

In welke bestandsindeling kan ik een tekst aanleveren

U kunt teksten in ieder bestandsformaat aanleveren voor vertaling en desgewenst verzorgen we ook de opmaak van de vertalingen. We kunnen dus ook Framemaker, InDesign en Pagemakerbestanden vertalen en opmaken. Staat het gewenste bestandsformaat er niet bij? Neem contact op, de kans is zeer groot dat we het probleemloos kunnen verwerken.

Onder andere Word, Excel, Powerpoint, Framemaker, Indesign, Pagemaker, Quark, XML, HTML, PDF, Hard copy