Vertaalbureau Engels

Schouten Translation Services verzorgt al meer dan 20 jaar vertalingen van het Nederlands naar het Engels en omgekeerd. We hebben uitgebreide ervaring in vele vakgebieden en specialismen. Lees waarom u voor technisch vertaalwerk voor ons kiest!

Technische vertaling naar het Engels

We helpen u graag met uw technische vertaalopdracht, zoals het vertalen van gebruikershandleidingen, productdocumentatie en specificaties. Hiervoor is vakinhoudelijke kennis nodig om de tekst inhoudelijk correct om te zetten naar het Engels en om de juiste terminologie te gebruiken. Onze vertalers zijn native speakers en hebben de kennis en ervaring om uw opdracht zowel taalkundig als inhoudelijk naar tevredenheid uit te voeren.

Vertaalbureau Nederlands Engels

Voor vertalingen Nederlands Engels bent u hier op het juiste adres. We kunnen snel en vakkundig diverse soorten technische teksten naar het Engels vertalen. We hebben native-speaker vertalers waardoor de tekst zo wordt omgezet alsof het origineel in het Engels is geschreven met behoud van betekenis en intentie van de Nederlandse tekst.

Vertalingen vanuit andere talen zoals Duits, Frans en Spaans naar het Engels zijn ook mogelijk. Wilt u weten wat een vertaling kost? Vul het offerteformulier in en u krijgt direct antwoord.

Waarom Schouten Translation Services?

  • Uitgebreid bestand met Engels vertalers om de juiste persoon bij een vertaalopdracht te kunnen inzetten.
  • Documenten worden vertaald door gekwalificeerde vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Daarnaast worden ze nog gecontroleerd door een tweede persoon om uw vertaalopdracht goed af te leveren.
  • We maken vooraf duidelijke afspraken: u weet vooraf exact de kosten en levertijd.

Wat kost een vertaling naar het Engels?

Heel gemakkelijk: vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor uw vertaling. De kosten worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden.

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan

Weet snel de kosten en levertijd zonder veel moeite!