Vertaalbureau Engels

Schouten Translation Services verzorgt al meer dan 24 jaar vertalingen. Zowel van het Nederlands naar het Engels als omgekeerd. We zijn een gespecialiseerd Engels vertaalbureau. Voor hoogwaardige vertalingen door professionele vertalers ben je bij ons dus aan het juiste adres.

We verzorgen allerlei soorten Engelse vertalingen. Denk aan het vertalen van websites, artikelen of officiële documenten binnen diverse sectoren. Ook voor technische vertalingen kun je bij ons vertaalbureau terecht. Of het nu gaat om Amerikaans Engels of Brits Engels. Voor ieder type tekst en document heeft ons vertaalbureau een vertaler Engels in huis.

Onze Engels vertalers zijn thuis in een breed scala aan vakgebieden en specialismen. Doordat we veel vertalers tot onze beschikking hebben, kunnen we een snelle levertijd en een scherp tarief garanderen. Onze kostprijs baseren we altijd op het aantal woorden in de brontekst.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw Engelse vertalingen.

Vertaalbureau Engels Nederlands

Wij helpen je graag met een vertaling Engels Nederlands of een vertaling Nederlands Engels. We kunnen snel en vakkundig verschillende soorten documenten naar of van het Engels vertalen. Ook voor technische teksten kun je bij ons Engels vertaalbureau terecht.

We werken met native vertalers. Het lijkt dus of de vertaling origineel in het Engels is geschreven. Al onze Engelse vertalers hebben het Engels als moedertaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over correcte spelling of grammatica.

Je kunt voor verschillende talen bij ons Engels vertaalbureau terecht. We vertalen sowieso van en naar alle officiële talen. Bijvoorbeeld van het Duits, Frans en Spaans naar het Engels, of andersom. Maar we werken ook met vertalers van andere talen samen.

Heb je specifieke wensen? Of weet je niet zeker of wij jouw talencombinaties aanbieden? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Waarom kiezen voor ons Engels vertaalbureau

 • Ons vertaalbureau Engels beschikt over een uitgebreid bestand met Engelse vertalers. We hebben altijd de juiste vertaler in huis om bij een vertaalopdracht te kunnen inzetten. Zowel voor Nederlands Engels als Engels Nederlands kun je bij ons terecht.
 • Behalve Engelse vertalingen bieden we vertalingen in verschillende talencombinaties. Wil jij een tekst in een andere taal dan het Engels laten vertalen? Ook dan hebben we een geschikte vertaler voor jou in huis.
 • Ons vertaalbureau Engels werkt altijd met een vast tarief per woord. Hierbij is er geen verplicht minimum aantal woorden. Het aantal woorden baseren we op de tekst van het brondocument. Zo weet je van tevoren exact de kosten en de levertijd. Klanten waarderen dit.
 • Onze Engelse vertalers hebben allemaal de Engelse taal als moedertaal. Ze zijn op de hoogte van de verschillen tussen Amerikaans Engels en Brits Engels. Vertaler Engels nodig? Wij staan voor je klaar.
 • Ons Engels vertaalbureau onderscheidt zich door onze unieke werkwijze. Alle Engelse vertalingen worden gedaan door een native Engelse vertaler. Daarna wordt elke vertaling gecontroleerd door een tweede vertaler. Zo ben je zeker van een goede vertaling.
 • Onze vertalers zijn gespecialiseerd in diverse sectoren. Ook zijn ze van vele nieuwe markten thuis. Dus wat ook de inhoud van jouw document is, we hebben vast en zeker een Engelse vertaler die er raad mee weet.
 • Voor technische of officiële documenten werkt ons vertaalbureau Engels samen met gespecialiseerde vertalers. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige Engelse vertalingen.
 • Ons vertaalbureau Engels biedt scherpe tarieven en een snelle levertijd. Benieuwd naar de kosten van jouw vertaling? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom samenwerken met ons Engels vertaalbureau

Waarom zou je jouw Engelse vertalingen door ons Engels vertaalbureau laten doen?

Er zit een groot verschil in het niveau van Engelse vertalers. Veel vertaalbureaus werken samen met vertalers die het Engels niet als moedertaal hebben. Spreekt iemand goed Engels? Dan wil dat nog niet zeggen dat diegene professioneel Engels kan vertalen.

Sommige mensen zeggen dat ze Engelse vertalers dagelijks tegenkomen. Maar die zijn waarschijnlijk niet op de hoogte van alle nuances waar native vertalers rekening mee houden. Een perfecte vertaling maken in het Engels of het correct gebruiken van Engelse woorden is vaak moeilijker dan mensen denken.

Wij raden het daarom af om jouw teksten te laten vertalen door iemand die het Engels als tweede taal heeft. Zeker bij belangrijke of officiële documenten wil je geen fouten in jouw Engelse vertaling. Bij ons Engels vertaalbureau werken we enkel met native speaker vertalers. Zo weet je zeker dat jouw Engelse vertaling ook echt klopt.

Zo onderscheidt ons vertaalbureau Engels zich

Een Engelse tekst foutloos vertalen is moeilijker dan het lijkt. Zeker wanneer je niet op de hoogte bent van de verschillen in spelling en grammatica tussen Amerikaans Engels en Brits Engels. Kijk maar eens hoeveel verschil er zit tussen Amerikaanse en Britse kranten. Werk daarom altijd samen met een professioneel Engels vertaalbureau. Die houdt hier in de vertaling rekening mee.

Het Engels is een officiële taal en wordt in veel meer landen gesproken dan alleen het Verenigd Koninkrijk. Veel mensen onderschatten de Engelse taal als het op spelling aankomt. Het is nog niet zo makkelijk om een correcte Engelse vertaling te maken. Bij officiële documenten is het daarom belangrijk dat de vertaling door een Engelse native speaker wordt gedaan. Vertrouw op de deskundigheid van ons vertaalbureau Engels.

Waarom wij de vertaalspecialist zijn voor Engelse vertalingen:

 • Profiteer van ruim 24 jaar ervaring
 • Gespecialiseerd vertaalbureau Engels voor alle bedrijfscommunicatie
 • Native speakers, controle door tweede vertaler, en algemene eindcontrole
 • Transparante aanpak van aanvang tot oplevering
 • Tevredenheidsgarantie

Zo gaat ons vertaalbureau Engels te werk

Bij iedere Engelse vertaalopdracht die wij binnenkrijgen, gaan we op zoek naar de best passende vertaler. Een technische vertaling koppelen we aan een vertaler die thuis is in het betreffende vakgebied. Voor vertalingen van officiële documenten werkt ons vertaalbureau samen met gespecialiseerde vertalers. Denk aan aktes, nota's of bezwaarschriften.

Zo kunnen wij een zeer hoge kwaliteit Engelse vertalingen bieden tegen een scherp tarief.

Vertaalbureau voor software vertalen naar het Engels

Vertaler nodig voor software? Naar het Engels of naar een andere taal? Top! Wij helpen je met al jouw technische vertalingen.

De afgelopen 24 jaar heeft ons vertaalbureau al vele software-applicaties vertaald. Dus wij weten wat erbij komt kijken. Engels vertalen voor technische doeleinden is namelijk een vak apart. Maar bij ons kun je rekenen op Engelse teksten van hoge kwaliteit met de juiste terminologie.

Vertaalbureau voor technische vertaling naar het Engels

We helpen je graag met vertaling naar het Engels. Denk hierbij aan het vertalen van gebruikershandleidingen, productdocumentatie, software en specificaties. Onze vertalers beschikken over de vakinhoudelijke kennis om alle soorten teksten goed te kunnen vertalen.

Al onze technische vertalers zijn native speakers en technisch onderlegd. Ze begrijpen dus wat ze vertalen. Zo kun je er zeker van zijn dat ze de juiste terminologie gebruiken en dit consistent doen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw vertaling zowel taalkundig als inhoudelijk goed in elkaar steekt.

Vertaalbureau voor website vertalen naar het Engels

Vertaler nodig om een Engelse vertaling te maken van jouw website? Wij raden aan om jouw vertaling altijd door een native speaker te laten doen. Bij ons professioneel vertaalbureau weet je zeker dat Engelse vertalingen altijd door native speakers worden gedaan. Zo kun je vertrouwen op een deskundige vertaling Engels.

Nadat we jouw tekst vertaald hebben, wordt deze gecontroleerd door een tweede vertaler Engels. Iedere vertaling wordt gedaan door iemand die de Engelse taal tot in de puntjes beheerst.

Wat kost een vertaling bij ons vertaalbureau Engels?

Vertaling nodig en nog op zoek naar een geschikte vertaler? Ons vertaalbureau helpt je graag met al jouw vertalingen. Voor ieder type Engelse vertaling staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om teksten voor jouw website, software, een officieel document, een technische handleiding of andere teksten.

Benieuwd naar de werkwijze van ons vertaalbureau? Onze kostprijs wordt altijd gebaseerd op het aantal woorden. Bij iedere vertaling werken we met een vast tarief per woord. Benieuwd wat het kost om jouw document vertaald te hebben?

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan bij ons vertaalbureau Engels

Weet snel de kosten en levertijd!