Vertaalbureau Tsjechisch

Schouten Translation Services is een gespecialiseerd technisch vertaalbureau en verzorgt al meer dan 20 jaar vertalingen van en naar het Tsjechisch. We hebben ruime ervaring in vele vakgebieden en kunnen bijna elk gewenst bestandsformaat verwerken.

Waarom Schouten Translation Services voor een vertaling Tsjechisch?

  • Uitgebreide pool van Tsjechisch vertalers om de juiste persoon bij een vertaalopdracht in te zetten.
  • Documenten worden vertaald door gekwalificeerde vertalers met Tsjechisch als moedertaal. Daarnaast worden ze nog gecontroleerd door een tweede persoon om uw vertaalopdracht goed af te leveren.
  • Waar nodig gebruiken we vertaalhulpmiddelen als hiermee de kwaliteit van een vertaling kan worden verbeterd en om hergebruik nu en in de toekomst mogelijk te maken. Dit kan voor kostenbesparingen zorgen omdat hergebruik simpelweg een fractie kost in vergelijking met geheel opnieuw vertalen. U krijgt natuurlijk geen vertaling die door een machine of software is gemaakt, maar een gemaakt door een professioneel en bekwaam Tsjechisch vertaler. Vertaalhulpmiddelen assisteren de vertaler en hebben deze nog niet vervangen!
  • Duidelijke afspraken: u weet vooraf exact de kosten en levertijd.

Vertalingen vanuit en naar het Tsjechisch

Als voorbeeld een paar taalcombinaties van en naar Tsjechisch waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Nederlands - Tsjechisch
  • Tsjechisch - Nederlands
  • Engels - Tsjechisch
  • Tsjechisch - Engels
  • Duits - Tsjechisch
  • Tsjechisch - Duits

Andere combinaties zijn ook mogelijk. Wilt u weten wat uw vertaling naar het Tsjechisch kost? Vul het offerteformulier in en u krijgt direct antwoord. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden in de brontaal zodat vooraf een vaste prijs voor de opdracht kan worden vastgesteld.

Vertaalbureau Schouten Translation Services in het kort ...

20 jaar ervaring
Gespecialiseerde 'native-speaker' vertalers en reviewers
Transparante aanpak en levering volgens afspraak
Gedegen en eerlijk advies
Scherp geprijsd èn goede kwaliteit

Een kostenindicatie voor je opvragen

Dat kan heel gemakkelijk! Vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor uw vertaling. De kosten worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden.

Bestandsformaten

U kunt teksten in ieder bestandsformaat aanleveren voor vertaling en desgewenst verzorgen we ook de opmaak van de vertalingen. We kunnen dus ook Framemaker, InDesign en Pagemakerbestanden vertalen en opmaken. Staat het gewenste bestandsformaat er niet bij? Neem contact op, de kans is zeer groot dat we het probleemloos kunnen verwerken.

Onder andere Word, Excel, Powerpoint, Framemaker, Indesign, Pagemaker, Quark, XML, HTML, PDF, Hard copy