Vertaalbureau Pools

Schouten Translation Services is een gespecialiseerd technisch vertaalbureau en verzorgt al meer dan 24 jaar vertalingen van en naar het Pools. We hebben ruime ervaring in vele vakgebieden en kunnen bijna elk gewenst bestandsformaat verwerken.

Vertaling Pools

Als voorbeeld een paar taalcombinaties van en naar het Pools waarmee we je van dienst kunnen zijn:

  • Nederlands - Pools
  • Pools - Nederlands
  • Engels - Pools
  • Pools - Engels
  • Duits - Pools
  • Pools - Duits

Andere combinaties zijn ook mogelijk. Wil je weten wat jouw vertaling naar het Pools kost? Vul het offerteformulier in en krijg direct antwoord. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden in de brontaal zodat vooraf een vaste prijs voor de opdracht kan worden vastgesteld.

Waarom Schouten Translation Services voor een vertaling Pools?

  • Uitgebreide pool van Pools vertalers om de juiste persoon bij een vertaalopdracht in te zetten.
  • Documenten worden vertaald door gekwalificeerde vertalers met Pools als moedertaal. Daarnaast worden ze nog gecontroleerd door een tweede persoon om uw vertaalopdracht goed af te leveren.
  • Waar nodig gebruiken we vertaalhulpmiddelen als hiermee de kwaliteit van een vertaling kan worden verbeterd en om hergebruik nu en in de toekomst mogelijk te maken. Dit kan voor kostenbesparingen zorgen omdat hergebruik simpelweg een fractie kost in vergelijking met geheel opnieuw vertalen. Je krijgt natuurlijk geen vertaling die door een machine of software is gemaakt, maar een gemaakt door een professioneel en bekwaam Pools vertaler. Vertaalhulpmiddelen assisteren de vertaler en hebben deze nog niet vervangen!
  • Duidelijke afspraken: je weet vooraf exact de kosten en levertijd.

Vertaalbureau Schouten Translation Services in het kort ...

Meer dan 24 jaar ervaring
Transparante aanpak en levering volgens afspraak
Gespecialiseerde 'native-speaker' vertalers en reviewers
Scherp geprijsd èn goede kwaliteit
Gedegen en eerlijk advies

Hoeveel kost een vertaling Pools

Heel gemakkelijk: vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor uw vertaling. De kosten worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden.

Waarom Schouten Translation Services voor een vertaling Pools?

Je kunt teksten in ieder bestandsformaat aanleveren voor vertaling en desgewenst verzorgen we ook de opmaak van de vertalingen. We kunnen dus ook Framemaker, InDesign en Pagemakerbestanden vertalen en opmaken. Staat het gewenste bestandsformaat er niet bij? Neem contact op, de kans is zeer groot dat we het probleemloos kunnen verwerken.

Onder andere Word, Excel, Powerpoint, Framemaker, Indesign, Pagemaker, Quark, XML, HTML, PDF, Hard copy

Wat kost mijn vertaling?