Vertaalbureau Spaans

Ben je op zoek naar kwalitatief uitstekende Spaanse vertalingen bij een deskundig Spaans vertaalbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Schouten Translation Services is al meer dan 20 jaar een betrouwbaar vertaalbureau voor Spaanse vertalingen. Je kunt voor allerlei soorten teksten en vertalingen bij ons terecht. Onze unieke en efficiënte werkwijze voor Spaanse vertalingen garandeert niet alleen een hoge kwaliteit, maar biedt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Professioneel vertaalbureau Spaans

Schouten Translation Services is een gespecialiseerd Spaans vertaalbureau. We hebben ruime ervaring in hoogwaardige vertalingen in vele vakgebieden. Dankzij ons uitgebreide netwerk van native vertalers kunnen we bovendien een lage prijs bieden.

Vertrouw op onze expertise en laat jouw teksten vertalen door onze professionals voor een scherp tarief. Je vertaling wordt verzorgd door vakbekwame, professionele Spaanse vertalers. Al onze Spaans vertalers zijn native speaker Spaans.

Ze zijn bovendien gespecialiseerd in het onderwerp dat ze ter vertaling krijgen aangeboden. Je kunt dus vertrouwen op een professionele vertaling met een perfecte grammatica van iemand die bekend is met de Spaanse cultuur.

Spaanse vertalingen

Vertaler nodig? Ons vertaalbureau verzorgt Spaanse vertalingen in de volgende talencombinaties van de meest gesproken talen:

 • Spaans - Nederlands
 • Nederlands - Spaans
 • Spaans - Engels
 • Engels - Spaans
 • Spaans - Duits
 • Duits - Spaans

We werken samen met vertalers van allerlei afkomsten. Dus ook andere talencombinaties van verschillende talen zijn mogelijk.

Wil je weten wat een vertaling kost? Mail ons voor een gratis en vrijblijvende offerte. Voor het vertalen rekenen we een vaste prijs per woord. Hierbij gaan we altijd uit van het aantal woorden in de brontaal. Op deze manier kunnen we vooraf een vaste prijs bepalen.

In welk bestandsformaat kan ik een vertaling aanleveren?

We kunnen bijna elk bestandsformaat verwerken en vertalen. Desgewenst verzorgen we ook de opmaak. We kunnen dus ook Framemaker, InDesign en Pagemakerbestanden vertalen en opmaken. Je kunt bestanden aanleveren in onder andere Word, Excel, PowerPoint, InDesign, Framemaker, XML, HTML, PDF of Hard copy.

Staat het gewenste bestandsformaat er niet bij? Geen probleem. Neem contact op en dan zorgen we ervoor dat we ook jouw document en vertaling kunnen verwerken.

Hoe gaat jullie vertaalbureau Spaans te werk?

Vooraf stellen we een vaste prijs op. We berekenen een prijs op basis van het aantal woorden. Soms speelt het bestandsformaat of het vakgebied ook een rol in de uiteindelijke prijsopgave. We sturen je deze van tevoren op, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Vervolgens gaat een vertaler uit Spanje aan de slag met jouw Spaanse vertaling. Al onze Spaanse vertalers zijn op de hoogte van de regionale taal in Spanje en eventuele taalverschillen. Zo kunnen ze op hoog niveau uit het Spaans vertalen. Beëdigd vertaler nodig? Ook dan helpen we je graag.

Al onze vertalingen worden vervolgens door een tweede vertaler Spaans gecontroleerd. Zo zorgen we voor een foutloze vertaling van jouw tekst. We zorgen er altijd voor dat jouw Spaanse vertaling binnen de gewenste levertijd af is.

Spaanse vertalingen van documenten, handleidingen en brochures

Spaans vertaalbureau, voor vertalingen Engels-Spaans

Exporteer je producten naar Spaanstalige landen? Dan is het belangrijk dat de bijbehorende officiële documenten ook in het Spaans worden geleverd. Mocht het om consumentengoederen gaan binnen de EU, is dit vanuit de Nederlandse overheid zelfs verplicht.

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en houden rekening met eventuele verschillen in diverse Spaanssprekende landen. Standaard Spaans bestaat bijvoorbeeld uit subtiele verschillen in vergelijking met het Spaans in Zuid-Amerika.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau Spaans

 • We beschikken over een groot aantal vertalers van en naar het Spaans. Zo kunnen we altijd de juiste persoon bij een vertaalopdracht inzetten.
 • Ook voor een andere taal dan Spaans kun je bij ons terecht.
 • Al onze vertalers Spaans beheersen de Spaanse taal als native speaker. Hierdoor bieden we altijd hoogwaardige vertalingen.
 • Iedere vertaling bij ons vertaalbureau wordt gecontroleerd door een tweede vertaler uit de moedertaal. Dankzij deze werkwijze worden eventuele foutjes tijdig opgespoord.
 • We maken duidelijke afspraken: je weet vooraf exact de kosten en levertijd. Dus geen verrassingen achteraf.
 • Dankzij ons uitgebreid netwerk aan vertalers kunnen we een snelle levertijd garanderen.
 • Ook voor een beëdigde vertaling kun je bij ons terecht. Wil je een officieel document laten vertalen? Dan zorgen wij voor een beëdigd vertaler Spaans.
 • Ons Spaans vertaalbureau heeft al meer dan 20 jaar ervaring. Deze expertise zie je terug in onze Spaanse vertaling.

Wat zijn de kosten voor een Spaanse vertaling?

Ons vertaalbureau Spaans onderscheidt zich door scherpe tarieven voor onze vertalingen. De kosten van een vertaalde tekst worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden.

Benieuwd hoeveel het kost om jouw tekst te laten vertalen? Bekijk de pagina wat kost een vertaling om direct een indicatie te krijgen van de kosten. Of vraag dan vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan voor jouw vertaling.

Beëdigd vertaler Spaans nodig?

Voor sommige documenten is een beëdigde vertaling vereist. Denk hierbij aan documenten voor een officiële instantie zoals akten, diploma's, getuigschriften, statuten, bankgaranties of octrooien. Dergelijke documenten wil je niet door de eerste de beste vertaler laten vertalen, maar door een beëdigd vertaler.

Daarom bieden wij beëdigde vertalers Spaans die tevens native speakers zijn. Zo kun jij vertrouwen op een professionele vertaling. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Zo onderscheidt ons Spaans vertaalbureau zich

Niet ieder vertaalbureau Spaans is hetzelfde. Soms wordt er gewerkt met vertalers van een andere afkomst. Bij ons vertaalbureau kun je ervan uitgaan dat alle Spaanse vertalingen worden gedaan door Spaanse vertalers met het Spaans als moedertaal. Spaans Nederlands, Spaans Engels, Spaans Duits of andersom: alles is mogelijk.

Spaans staat op nummer twee op de lijst van de vijf officiële talen, oftewel de meest gesproken talen. Dat betekent dat er zo'n 400 miljoen mensen zijn die Spaans spreken. De Spaanse taal wordt namelijk in veel meer landen gesproken dan enkel Spanje. Alleen het Mandarijn overtreft het aantal moedertaalsprekers als meest gesproken taal.

Niet zo gek dus dat er veel Spaanse vertalers nodig zijn. Als je jouw teksten op professionele wijze vertaald wilt hebben, is het slim om in zee te gaan met een Spaans vertaalbureau dat samenwerkt met native speakers.

Waarom samenwerken met een Spaans vertaalbureau

Wist je dat ze in Spanje verschillende regionale talen hebben? De Spaanse taal is dus niet zo eenvoudig te vertalen als sommige mensen denken. Zo heb je het Catalaans, Baskisch, Galicisch en het Aranees. Laat je tekst vertalen door een Spaanse vertaler die op de hoogte is van deze verschillen.

Werk voor een goede vertaling daarom samen met een professioneel Spaans vertaalbureau.

Neem contact op met ons Spaans vertaalbureau

Vertaler Spaans nodig voor jouw teksten? Als vertaalbureau Spaans vertalen wij Spaans naar de gewenste doeltaal of andersom.

Wil je een juridisch document vertaald hebben? Geen probleem. Ons vertaalbureau werkt ook samen met beëdigd vertalers.

Neem contact op