Vertaalbureau Frans

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd technisch vertaalbureau Frans die voor u een vertaling vanuit of naar het Frans kan verzorgen, lees dan wat Vertaalbureau Schouten kan betekenen. We zijn al meer dan 20 jaar specialist in technische vertalingen vanuit of naar het Frans en hebben kennis en ervaring in vele vakgebieden. We hebben vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Ze beschikken over een hogeschool of universitair diploma, aangevuld met vakspecifieke cursussen.

Taalcombinaties Frans

Er zijn talloze combinaties van en naar het Frans waarmee we u van dienst kunnen zijn, waaronder:

  • Engels - Frans
  • Frans - Engels
  • Nederlands - Frans
  • Frans - Nederlands
  • Duits - Frans en omgekeerd

Wilt u weten wat uw vertaling kost? Vul dan het offerteformulier in. U krijgt direct een antwoord. Onze prijzen worden berekend op basis van het aantal woorden in de brontaal zodat er vooraf een vaste prijs voor de opdracht kan worden vastgesteld.

U zoekt een vertaalbureau Frans?

Waarom voor Schouten Translation Services kiezen:

  • Uitgebreid bestand van Frans vertalers, waardoor we de juiste persoon bij een vertaalopdracht kunnen inzetten.
  • Vertalingen worden gecontroleerd door een tweede persoon om een perfecte vertaling af te leveren.
  • We denken mee om efficiĆ«nt en voordelig ons werk te leveren. Daarom gebruiken wij waar nodig vertaalhulpmiddelen als hiermee de kwaliteit van een vertaling kan worden verbeterd en om hergebruik nu en in de toekomst mogelijk te maken. Dit zal voor u een kostenbesparing opleveren. Voor alle duidelijkheid, u krijgt natuurlijk geen vertaling die door een machine of software is gemaakt, maar u krijg een vertaling die is gemaakt door een professioneel en bekwaam Frans vertaler.
  • We maken duidelijke afspraken: u weet vooraf exact de kosten en levertijd.

In welk bestandsformaat kan ik een document aanleveren?

Om een opdracht te plaatsen, kunt u documenten in ieder bestandsformaat aanleveren voor vertaling. Onder andere: Word, Excel, PowerPoint, Framemaker, InDesign, Quark, XML, Pagemaker, HTML, PDF, Hard copy

Desgewenst doen we ook de opmaak. Staat uw bestandsformaat er niet bij? Neem contact op, de kans is zeer groot dat we het probleemloos kunnen verwerken.

Wat kost voor een vertaling Frans?

Heel gemakkelijk: vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor uw vertaling. De kosten worden bepaald op basis van een combinatie van het vakgebied, het bestandsformaat en het aantal woorden. Vertaalbureau Schouten informeert altijd vooraf wat de kosten zijn en wat de leverdatum is. Eerlijk en transparant!

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan

Weet snel de kosten en levertijd zonder veel moeite!