Vertaalbureau Duits - vertalingen van specialisten

Op zoek naar een vertaalbureau Duits om documenten te laten vertalen naar het Duits of vanuit het Duits? Wil je ook weten wat dit kost? Kan dit snel en goed worden gedaan? Schouten Translation Services is een gespecialiseerd technisch vertaalbureau en verzorgt al meer dan 24 jaar vertalingen vanuit en naar het Duits. We hebben ruime ervaring in vele vakgebieden en kunnen elk gewenst bestandsformaat verwerken.

Handleiding vertalen naar het Duits

Heb je een product dat je graag in Duitsland wilt introduceren? De documentatie die daar bijhoort zal dan in het Duits moet worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een gebruikershandleiding. Voor consumentenproducten is dit veelal verplicht. Maar mocht je aan bedrijven leveren, dan zal naar het Duits vertaalde documentatie zeker van meerwaarde zijn en wellicht het verschil maken tussen wel of niet een grote order binnenhalen. Maak het de gebruiker gemakkelijk met duidelijke instructies of aanwijzingen in het Duits en het zal het succes alleen maar vergroten.

Het vertalen van een gebruiksaanwijzing / gebruikershandleiding van het Nederlands naar het Duits is een dienst die we veel verzorgen. Als gespecialiseerd technisch vertaalbureau Duits krijgen we handleidingen in alle soorten en maten aangeboden ter vertaling en met een diversiteit aan onderwerpen of vakgebieden. Zoek je een vertaaldienst die specialist is en ‘content’ uit jouw vakgebied kan vertalen? Neem gerust contact op.

Kosten vertaalbureau

Wat kost mijn vertaling?

Wachten op de berekening, kosten vertaalbureau Duits

Waarom Vertaalbureau Schouten als u een vertaalbureau Duits zoekt?

 • We beschikken over een aantal zeer ervaren Duits vertalers en kunnen daarom de juiste persoon bij een vertaalopdracht inzetten.
 • Documenten worden vertaald door gekwalificeerde vertalers met Duits als moedertaal. Daarnaast wordt de opdracht nog gecontroleerd door een tweede native speaker Duits vertaler.
 • We hechten veel waarde aan transparante communicatie en maken daarom graag duidelijke afspraken: u krijgt vooraf een bevestiging met daarin exact de kosten en de levertijd.
 • Ruim 20 jaar ervaring in technische vertalingen.

Wat kost een vertaling?

Heel gemakkelijk: vraag vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan of vul wat gegevens in om in eerste instantie een indicatie van de kosten te krijgen. De kosten worden bepaald op basis van het vakgebied, bestandsformaat en het aantal woorden. Kies een van de opties:

 • Indicatie krijgen van de kosten van een vertaling

  Vul een paar gegevens in, zoals het aantal woorden en het vakgebied, en krijg direct een indicatie van de kosten.

 • Offerte aanvragen

  Vul het offerte-formulier in en u stuurt het te vertalen bestand mee. Dan krijgt u een op maat gemaakte offerte met onder meer de kosten en de levertijd. Een offerte is kosteloos en vrijblijvend.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend en gratis om een offerte

en krijg snel de kosten en levertijd

Bestandsformaten

U kunt teksten in ieder bestandsformaat aanleveren voor vertaling en desgewenst verzorgen we ook de opmaak van de vertalingen. We kunnen dus ook Framemaker, InDesign en Pagemaker-bestanden vertalen en opmaken. Staat het gewenste bestandsformaat er niet bij? Neem contact op, de kans is zeer groot dat we het probleemloos kunnen verwerken.

Onder andere Word, Excel, Powerpoint, Framemaker, Indesign, Pagemaker, Quark, XML, HTML, PDF, Hard copy

Vertaling van en naar het Duits

Als voorbeeld een paar taalcombinaties van en naar Duits waarmee we u van dienst kunnen zijn:

 • Schouten is vertaalbureau Duits, voor vertaling Nederlands Duits Vertaalbureau Nederlands Duits
 • Schouten is vertaalbureau Duits, voor vertaling Duits Nederlands Vertaalbureau Duits Nederlands
 • Schouten is vertaalbureau Duits, voor vertaling Engels Duits Vertaalbureau Engels Duits
 • Schouten is vertaalbureau Duits, voor vertaling Duits Engels Vertaalbureau Duits Engels
 • Schouten is vertaalbureau Duits, voor vertaling Frans Duits Vertaalbureau Frans Duits
 • Schouten is vertaalbureau Duits, voor vertaling Duits Frans Vertaalbureau Duits Frans

Andere taalcombinaties zijn mogelijk. Wilt u weten wat uw vertaling kost? Vul het offerteformulier in en u krijgt direct antwoord. De prijs wordt berekend op basis van het aantal woorden in de brontaal zodat we u vooraf een vaste prijs voor de opdracht kunnen aanbieden.